Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scinanie gry podczas teamfightow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak powyzej moj problem polega na tym,ze podczas teamfightow lub wielu skilli wykonanych w moim otoczeniu mam np scine 2sekundy i wszystko wraca do normy.Mieszkam za granica mam internet z limitem.Czy macie moze pomysl jak temu zaradzic?Podsylam ss ze skrytami ktore mam wlaczone

post-501370-0-95283200-1417288351_thumb.jpg

Opublikowano

Niestety raczej nic takiego z tym nie zrobisz, bo to kwestia sprzętu. Pozostaje Ci zmniejszyć ustawienia graficzne na minimalne, wyłączyć synchronizację pionową i ustawić liczbę fpsów na bez ograniczeń.

Opublikowano

To nie jest wina w 100% komputera bo mam kupiony nowiutki sprzet.Mysle,ze problem lezy na internecie ktory jak strace limit zmniejsza sie do 0.5mb/s i wtedy te dziwne sciny sie zaczynaja robic i myslalem ze jest na to jakis sposob

Opublikowano

a ja proponował wyłączyć:

Trackera i rysowanie w Evade

zrób to i zobacz czy znowu masz takie ściny. Jeśli tak to wina leży po Twojej stronie.

x

Opublikowano

ja mam podobny problem, tyle że u mnie przy włączonym loaderze mam fpsy po 2-10 i praktycznie nie moge ruszać myszka, kiedy wyłącze loader(zostawiając skrypty w grze) wszystko wraca do normy.. narazie zbytnio mi to nie przeszkadza ale jest to upierdliwe gdy po każdym meczu musze czekac aż wszystko sie skompiluje.

Opublikowano

Jednak wina lezy po stronie internetu...;/ Np.grajac syndra przy uzyciu jakiegokolwiek combo net nie wyrabia(z limitem spowolnionym na 0.5mb/s) i dlatego sa takie freezy.Natomiast grajac na support.exe narazie bylo okej.

Opublikowano

Zauważcie w menadżerze zadań ile L# pobiera pamięci.

LolClient.exe - 204 420K
L# - 260 964K
League Of Legends - Gdzieś około 400 000K

Na słabszych komputerach tak jest, proponuje pobranie LolSuspendera, który zamraża LolClient.exe i wyłączenie niepotrzebnych programów lub jak napisał Night1234 wyłączyć loadera.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Co dokladnie macie na mysli wylaczajac loadera?A moze np jak w evadee jest cos na spacji + w skryptach jest cos na spacji to wtedy 2 funkcje sa na jednym przycisku i dlatego sie tak dzieje.Moze pomogloby mi ustawienie w menadzerze urzadzen ustawic wszystko zwiazane z lolem na niskie priorytety?

Opublikowano

@Arialq

Świeżo po formacie, fpsy wysokie na max ustawieniach? Drastyczne spadki FPS ( np. z 100 do 02 ) trwa to ok 3-5s, też tak mam, nie miałem wcześniej i wyczytałem że to jest błąd patcha 4.20, Jeśli tak masz to poczekać do aktualizacji.

wCAZfSW.png

Opublikowano

A jest opcja ze np przy evadee jest na space (Dogde skills only dangerous) i na dowolonym innym skrypcie na postac tez jest na spacji.Jest mozliwosc ze to moze kolidowac ze soba 2 funkcje w tym samym czasie na jednym przycisku ?

Opublikowano

SAwarenes wyłącz, bo to chyba dodaje ci jakieś tam dodatkowe efekty.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

A jest opcja ze np przy evadee jest na space (Dogde skills only dangerous) i na dowolonym innym skrypcie na postac tez jest na spacji.Jest mozliwosc ze to moze kolidowac ze soba 2 funkcje w tym samym czasie na jednym przycisku ?

to nie przeszkadza.. 

Opublikowano

Probowalem wszystkich waszych porad i nadal nic; /Na BOLu jak wczesniej gralem to takie sciny nie wystepowaly.Tylko na League sharpie.Wrocilbym do Bola,ale tam chyba jednak nie ma takich dobrych skryptow jak w L#.Moj problem chyba polega na tym ze jak juz nie mam limitu na necie to tylko spowalnia do jakis 0.5mb/s.Wtedy po wyprowadzeniu combo ekran staje mi w miejscu na pare sekund.

Opublikowano

Masz po prostu za mało ramu i ci komp nie wytrzymuje z tyloma skryptami.

Proszę daj plusika jeśli pomogłem xD.

Opublikowano

Chyba raczej wina leży po stronie skryptow/patcha w lolu, lub zasmieconym komputerze bo ja osobiscie mam to samo na i7 3770K i 12gb ramu, wiec sprzet tu winien raczej nie jest. Ustawione max detale, i na "czysto" stabilnie trzyma wieksza ilosc fps, nawet przy TF, ale przy TF na skryptach spadaja do 40.

Opublikowano

Wylaczenie pakietow w jakim sensie? A co do spadkow fps w TF to jest okej z tym nie ma problemu.Mozliwe ze drawing na AA moze obciazyc tak ze ekran jest w stanie stanac na kilka sekund ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...